Dag voorjaar, wat fijn dat je er weer bent! We mogen weer genieten van alle charmes die dit seizoen met zich meebrengt. Wakker worden met fluitende vogeltjes, zonnestralen die kamers heerlijk verlichten, dagen die langer worden en de natuur volop in bloei. Maar we mogen ook genieten van alle frisse, kleurrijke en smaakvolle gerechten passend bij deze tijd van het jaar. 

Het is tijd voor gezelligheid, warmte en de feestdagen. Het feestseizoen staat namelijk weer voor de deur! Genieten van de feestelijke gerechten, maar ook de tijd waarin we extra aandacht hebben voor elkaar. In elkaars verhalen, interesses en in elkaars smaken. Herinneringen ophalen en terugdenken aan die gerechten en smaken van toen. Daarom genieten we in deze Feestelijk van de recepten van vroeger. Nostalgie gaan we beleven, maar dan met een moderne twist!

Eindelijk … We mogen elkaar weer zien en ontmoeten. En we kunnen weer van elkaars gezelschap genieten ook al moeten we nog voorzichtig zijn. Hoe het voelde toen dat even niet kon, ligt nog vers in ons geheugen. Daarom vieren we het leven in deze Feestelijk als vanouds. Samen kijken we uit naar de momenten die ons te wachten staan: het kleurrijke najaar en natuurlijk de feestdagen. Een tijd die gemaakt is om te vieren. Vol optimisme, tradities en dromen voor morgen. 

Tijd voor kleur!

Natuurlijk, elk jaargetijde heeft iets bijzonders. De zomer met zijn aangename temperaturen, de herfst met zijn bonte kleuren en de winter – met als we geluk hebben – een zacht pak sneeuw.

Maar laten we eerlijk zijn: écht toeleven, dat doen we toch vooral naar de lente: het siezoen van de hoop. Het tijd voor wat kleur! Op onze wangen, maar ook op ons bord. Daarom staat ons inspiratiemagazine weer boordevol voorjaarsproducten en verrukkelijke recepten.

Het zijn de kleine dingen…

In de Feestelijk inspireren we je om de komende maanden eens extra uit te pakken. Vooral door te focussen op de kleine dingen die het leven – en de feestdagen – zo speciaal maken.

Terug naar de oorsprong!

We hebben er even op moeten wachten, maar ze is weer op komst: de lentezon! Zoals ieder jaar weten haar stralen onze zintuigen straks als niets anders te prikkelen. Want of je nou kijkt, hoort, ruikt, voelt of proeft: in de lente ontdek je al het moois wat de aarde ons te bieden heeft.

Grenzeloze inspiratie

Heb je ook zo genoten van de zwoele zomer? Het warme seizoen vloog zoals elk jaar voorbij … 
Maar niet getreurd: we kunnen namelijk weer toeleven naar de gezelligste tijd van het jaar. 
Koning Winter staat voor de deur!

In de Feestelijk blikken we – zoals je van ons gewend bent – uitgebreid vooruit op het naderende winterseizoen. En in het bijzonder op de sfeervolle en culinaire feestdagen in december!

Lijkt het nog ver weg? Beeld jezelf het volgende dan maar eens in: huiskamers in kerstsferen, sfeervol gedekte tafels, de onweerstaanbare geur van overheerlijke gerechten en natuurlijk het aangename gezelschap van vrienden en familie! Herinneringen ophalen aan vroeger en uitkijken naar het nieuwe jaar.

De zomer op tafel!


Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Maar deze nieuwe editie van Feestelijk doet dat wel! Want wat hebben we genoten bij het samenstellen ervan…

Als je al die kleurrijke pagina’s doorbladert, zie je meteen waarom. De vrolijkheid spat er vanaf, waardoor het water je al snel in de mond loopt. Onze productspecialisten hebben weer alles uit de kast gehaald om producten en gerechten te selecteren die niet alleen lekker en gezond zijn, maar ook inspirerend en verrassend. Van plukbrood bij de picknick tot waterijsjes om van te smelten… Wij hebben de zomer al in ons bol!