Zo zorg je voor het oranjegevoel aan tafel!

zo-zorg-je-voor-het-oranjegevoel-aan-tafel thumbnail

Er is er één jarig en dat is… de koning! Hoera, Hoera, Hoera! Heel Nederland kleurt oranje om de verjaardag van de koning te vieren. Zorgen jullie ervoor dat de bewoners ook kunnen genieten van koningsdag? Door met ons feestelijke assortiment de oranje sfeer naar de woongroepen te halen begint de dag goed. Heerlijk genieten van een oranje tompouce en ook een gezonde oranje lekkernij hoeft niet te ontbreken.

Oranjegevoel

Haal het oranjegevoel naar binnen! Versier de gangen en woonkamers met onze rood-wit-blauwe ballonen en dek de tafel met oranje servetten. Onze feestelijke artikelen zorgen ervoor dat elke ruimte een oranje upgrade krijgt!

Tip van ons: Wil je de woonkamer nog even dat extraatje geven? Zet een mooie bos oranje tulpen op tafel of verspreid kleine vaasjes met oranje bloemen door de woonkamer. Zo breng je de lente ook nog eens naar binnen.

Oranje tulpen

Wij houden van oranje… traktaties!

Bij een verjaardag hoort een lekker gebakje of zoete traktatie. Koningsdag is hiervoor de perfecte gelegenheid. We snappen dat je je best doet om de bewoners zoveel mogelijk gezond te laten eten. Maar op koningsdag mag er best iets feestelijks bij de koffie of thee. Wat dacht je van deze klassieker: de oranje tompouce? Voor de gebaksliefhebbers onder ons zijn ook de oranje soezen en soesjes, mini donuts en petitfours een echte traktatie! Hebben jullie zin in iets hartigs? Denk dan aan kaasstengels of bitterballen. Zet de sjoelbak maar op tafel!
Denk voor een drankje eens aan deze heerlijke oranje bowl

De appeltjes van oranje

Oranje lekkernijen kunnen naast lekker ook gezond zijn. Maak bijvoorbeeld een groente dip met hummus. Denk daarbij aan wortelen, oranje paprika of geroosterde zoete aardappel om mee te dippen.
En wat staat er deze dag mooier op tafel dan een fruitschaal met oranje fruit? In ons assortiment hebben we mandarijnen, sinaasappelen of mango’s. Fruit is ook gemakkelijk te combineren met yoghurt of kwark voor wat extra eiwitten. Probeer bijvoorbeeld deze oranje smoothie met mango en Griekse yoghurt.

Geniet van een gezellige oranje koningsdag!

Bekijk ook