BBQ pakket!

tijd-voor-de-bbq-aan-tafel-pakket thumbnail

Onze productmanager Bas vertelt graag over zijn favoriete producten. Deze maand zet hij in de spotlight… het BBQ pakket: de smakelijkste producten voor op de BBQ en eenvoudig te bestellen via de receptentool of de bestellijst ‘BBQ-bestellijst’ in de Aan Tafel bestelomgeving.

Wat is het BBQ pakket precies?

Het BBQ pakket bevat alle producten die je nodig hebt voor een geslaagde barbecue avond. Je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees, vis en vegetarische alternatieven. Ook aan de bijgerechten is natuurlijk gedacht: stokbrood met kruidenboter, een variatie aan salades en de lekkerste sausjes. Zo heb je echt in één keer alles in huis.

Wanneer steek jij zelf het liefst de BBQ aan?

Dat is toch wel op een mooie zomeravond. Heerlijk vind ik dat: op je gemak genieten van vers bereid eten, met een lekker drankje erbij en in goed gezelschap. En wat ik ook heel leuk vind aan barbecueën, is dat je kunt variëren. De hamburgers en speklappen zijn lekker, maar ik vind het leuk om eens iets anders te proberen. Zalmfilet in te wrijven met kruiden en olie in aluminiumfolie verpakken en dan op de barbecue leggen bijvoorbeeld. Overheerlijk!

Bij foto
Bij foto

Heb je nog meer tips voor een goede BBQ?

Zeker! Wat ik zelf echt heel lekker vind, is om een stokbroodje met kruidenboter even op de BBQ te leggen. Die combinatie van een geroosterd broodje met gesmolten kruidenboter, heerlijk gewoon! Voor het toetje leg ik graag banaan met chocola in folie op de BBQ. Dat vind ik het leuke aan barbecueën, op een heel eenvoudige manier kun je de heerlijkste gerechten maken. Ook met de drankjes kun je natuurlijk iets extra’s doen. Water kun je bijvoorbeeld opleuken met wat komkommer, appel en basilicum. En een glas mineraalwater met een schijfje limoen of citroen en ijsblokjes doet het ook altijd goed.

En een BBQ voor een grote groep mensen, hoe doe jij dat?

Heel simpel: hetzelfde als voor een klein groepje mensen. Alleen bestel je natuurlijk van alles meer. Als je voor een grote(re) BBQ en voldoende eten en drinken zorgt, kan er eigenlijk niets misgaan. Daarom vind ik het BBQ pakket ook zo handig. Je hebt direct een overzicht van wat je allemaal nodig hebt en kunt de gewenste hoeveelheden heel eenvoudig bestellen via de receptentool of de bestellijst ‘BBQ-bestellijst in de Aan Tafel bestelomgeving. Dus ik zou zeggen: bestel je favoriete producten, steek de BBQ aan en zie de bewoners genieten van een gezellige avond met heerlijk eten en drinken.

Een heerlijk recept voor de BBQ?

Bekijk ook