Speciale voeding voor de zorg: online bestellen via Aan Tafel

speciale-voeding thumbnail

Met Aan Tafel biedt Van Hoeckel een breed assortiment aan zowel dagelijkse boodschappen als aan speciale voeding. Zo kun je in één keer eten en drinken bestellen voor alle bewoners. En dat is natuurlijk wel zo handig!

Bij foto

Extra eiwitten

Op Aan Tafel vind je verschillende eiwitverrijkte producten van Carezzo, zoals maaltijden, brood, rozijnen/krentenbollen, roomijs en cake. En dat is voor bewoners op leeftijd goed nieuws! Voor hen zijn eiwitten namelijk extra belangrijk, omdat ze bijdragen aan de groei van spiermassa en de botten sterk houden. Soms is het voor hen lastig om meer te eten, de eiwitverrijkte producten van Carezzo bieden dan uitkomst. Zo kunnen ze eten wat ze lekker vinden én krijgen ze extra eiwitten binnen: een perfecte combinatie!

Kauw- en slikproblemen

Voor bewoners die last hebben van kauw- en slikproblemen biedt Aan Tafel een ruime keuze aan gemalen maaltijden. En dat is fijn, want kauw- en slikproblemen hebben veel invloed op de bewoners: eten is veel lastiger en daardoor kunnen zij er minder van genieten. Onze dieetkoks hanteren voor deze maaltijden de IDDSI-standaard. Deze maaltijden zijn ontwikkeld in samenwerking met logopedisten en worden verpakt als individuele maaltijd of als losse maaltijdcomponenten. Met onze gemalen maaltijden maak je van eten weer een genietmoment voor alle bewoners.

Bij foto

Allergie of intolerantie

Verzorg je maaltijden voor bewoners met een allergie of intolerantie? Dan wil je natuurlijk dat zij even gezond, smakelijk en gevarieerd eten als de andere bewoners. Wij bereiden met de grootste zorg verschillende dieetmaaltijden. Van natriumarm en hypoallergeen tot gluten- of lactoseallergie; alle maaltijden en componenten voldoen aan strenge richtlijnen. Onze diëtisten kijken graag samen met de afdeling diëtiek van jouw zorgorganisatie naar de mogelijkheden. Op Aan Tafel vind je een breed assortiment aan dieetvoeding en kun je aanvinken wat de dieetwensen zijn via een zoekfilter.

Bij foto

Medische drinkvoeding

Soms hebben bewoners medische drinkvoeding nodig om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit kan een aanvulling zijn op het normale eten en drinken of één of meerdere maaltijden vervangen. Je hebt medische drinkvoeding op basis van melk, sap of yoghurt. Op Aan Tafel bestel je de dagelijkse boodschappen en de verschillende bekende merken medische drinkvoeding net zo eenvoudig en snel.

Wil jij meer informatie over hoe Aan Tafel jou kan helpen?

Bekijk ook