Smakelijk lente & zomer: maak je eigen menucyclus

smakelijk-lente-zomer-maak-je-eigen-menucyclus thumbnail

Smakelijk lente & zomer

Elke dag een lekkere maaltijd op tafel, passend bij de wensen en behoeften van jouw bewoners. Om je inspiratie te bieden hebben wij met veel plezier meer dan 120 maaltijden voor je samengesteld die vers in onze keuken worden bereid. Denk aan traditionele, wereldse of vegetarische maaltijden. En ook voor alle uiteenlopende diëten zoals zoutarm en IDDSI-maaltijden. En natuurlijk kun je ook met losse maaltijdcomponenten je eigen creatie samenstellen. Voor ieder wat wils!

Maak je eigen menucyclus

Met onze handige maaltijdplanner maak je in een handomdraai een duidelijk overzicht van de maaltijden die op het menu staan. Dat werkt simpel: scheur de maaltijdkaartjes uit en voeg deze in de maaltijdplanner. Zo weet iedereen wat er op het menu staat. Super handig! Heb je de maaltijdplanner niet ontvangen? Kijk dan verderop op deze pagina en neem contact op met onze klantenservice.

Slimme keuze

Elke dag een smakelijke en voedzame maaltijd op tafel zetten en toch binnen budget blijven, kan best lastig zijn. Daarom hebben wij een nieuwe categorie samengesteld met een menu dat bestaat uit 28 maaltijden, die boordevol verantwoorde ingredienten zitten én lekker betaalbaar zijn. Want volg je dit maandmenu, dan kost een warme maaltijd per persoon gemiddeld € 4,30* euro, gebaseerd op een normale portie.

*Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie en de voorwaarden.

 

Ga voedselverspilling tegen

Eten weggooien is natuurlijk hartstikke zonde, ook voor de portemonnee. Probeer daarom zoveel mogelijk voedselverspilling te voorkomen door bewust in te schatten hoeveel een bewoner ongeveer eet en pas hierop de maaltijdcomponenten aan. Op deze manier gaan de borden leeg en hoeft er minder eten weggegooid te worden.

 

 

Feestmaaltijden

Als er iets te vieren valt, dan hoort daar natuurlijk een gezellige maaltijd bij. Een feestdag, verjaardag of een huwelijksjubileum; voor al deze speciale gelegenheden hebben wij heerlijke feestmaaltijden samengesteld. Laat je verrassen door het feestelijke aanbod.

Wereldse maaltijden

Lekker eten betekent ook gevarieerd en verrassend eten. Daarom ontwikkelden wij naast ons veelzijdige aanbod nog eens zeven maaltijden uit verschillende streken. Met onze wereldse maaltijden laat je iedereen grenzeloos genieten.

Alle maaltijdcomponenten in één overzicht?

Bekijk ook