Smaakvol najaar & wild

smaakvol-najaar-wild thumbnail

Maak kennis met al onze najaars- en wildmaaltijden!

Proef de herfst

Nu de dagen weer wat korter worden en de avonden weer langer zijn is het tijd om het binnen knus en gezellig te maken. Haal de warmte in huis met heerlijke maaltijden met de rijke smaak van het najaar. We hebben verschillende maaltijden en desserts samengesteld zodat er voor ieder wat wils is. Met zorg en aandacht ontwikkeld én met de ultieme herfstbeleving. Wat zet jij vanavond op tafel?

Let op:

Bestelperiode najaar begint op 18-9-2023
Bestelperiode wild begint op 16-10-2023

 

Heerlijke hoofdgerechten

We hebben een aantal hoofdgerechten speciaal voor het najaar ontwikkeld. Helemaal passend bij het seizoen én hartverwarmend lekker. Met deze maaltijden creëer jij de authentieke herfstsfeer voor jouw patiënten of cliënten. Het enige wat je hoeft te doen is de bereidingsinstructies op de verpakking te volgen. Zo simpel is het.

Bekijk hier onze heerlijke najaars- en wildgerechten!

Maak kennis met al onze najaar en wildgerechten!

 

Smaakvolle desserts

Heerlijke najaarsdesserts om het diner mee af te sluiten. Ga voor een klassiek toetje zoals een trifle of een heerlijke carrot cake. Maar probeer ook eens de mini rol schwarzwalderkirsch met kersen en slagroom, een échte aanrader. Allemaal simpel om te maken en makkelijk voor te bereiden.  Benieuwd wat je nodig hebt en hoe je het maakt?

Bekijk al onze smaakvolle najaarsdesserts!

Benieuwd naar het volledige aanbod voor dit najaar?

Bekijk ook