Seizoensassortiment Feestdagen

seizoensassortiment-feestdagen thumbnail

Voor een sfeervol najaar ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar Sinterklaas zoetwaren of kerstservetjes, je vindt alle informatie op deze pagina. Wil je meteen gaan bestellen? Klik dan hier.

Let op: voor de zoetwaren Kerst & Sint en alle tafelaankleding geldt OP = OP.

_____________________________________________________________________

IJsdesserts & toetjes

We hebben de leukste ijsdesserts voor Sinterklaasavond, kerstmis, oud & nieuw en nog veel meer feestelijke momenten! Of je nu een luxe bavarois zoekt voor jouw bewoners of samen wil genieten van een lekkere ijstaart. Je bekijkt en bestelt het allemaal op deze pagina. 

Sinterklaas zoetwaren

Wie zoet is, krijgt lekkers: Pakjesavond is natuurlijk niet compleet zonder pepernoten, chocoladeletters en speculaas. Maak er een feestelijke avond van met ons Sinterklaas zoetwaren assortiment. Je bekijkt en bestelt het op deze pagina.

Kerstzoetwaren

Versier de kerstboom met heerlijke gevulde kerstkransjes of chocolade hulstblaadjes. En de koffie smaakt tijdens de kerst natuurlijk nog lekkerder met een stukje roomboter amandel-kerstkrans of rozijnentulband. Bekijk en bestel alle kerstzoetwaren binnenkort op deze pagina. De kerstzoetwaren zijn ongeveer rond week 43 beschikbaar.

Sfeervolle tafelaankleding

Om er écht een sfeervolle avond van te maken zorg je natuurlijk voor mooie tafelaankleding. We hebben de mooiste servetten, tafelkleden en tafellopers opgenomen in onze collectie. Zo geniet je van een echt bijzonder moment met jouw bewoners. Je bekijkt en bestelt alle tafelaankleding op deze pagina.

Geniet van sfeervolle feestdagen!

Bekijk ook