Knorr: Maak van jouw eetmoment een feestmoment!

knorr-maak-van-jouw-eetmoment-een-feestmoment thumbnail

Oudere generaties hechten ontzettend veel waarde aan lekker en smaakvol eten. Het is vaak het gesprek van de dag. Samen met jou als chef of zorgmedewerker hebben wij een gezamenlijk doel: smaak- en geurbeleving bieden aan bewoners zodat elk eetmoment een feestmoment is!

Van eetmoment naar feestmoment

Als chef of zorgmedewerker kun je verwennen én verbinden. Organiseer bijvoorbeeld een high tea, brunch of een bakworkshop. Hiermee kun je de bewoners in de watten leggen en het contact onderling versterken. Bovendien melden bewoners van de nabijgelegen aanleunflats of zorgwoningen zich makkelijker aan bij dit soort activiteiten. Laat het restaurant een culinaire ontmoetingsplaats zijn.

Maak van jouw eetmoment een feestmoment: pasta met kip

Maak er een Italiaans feestje van!

Een klassieker uit Italië doet het altijd goed. Pasta’s zijn snel en eenvoudig te bereiden. Lekker in warme en koude gerechten, zoals in salades. Een pasta is ook goed en makkelijk vegetarisch te maken. Laat je inspireren door dit smakelijke recept. Klik hier voor een Italiaans feestje op het bord.

Breng de dag op smaak

Maak je gerechten zo lekker mogelijk. Door anders met smaak te werken en de presentatie van het gerecht te verbeteren, wordt eten weer echt een feest voor jouw bewoners. Dit komt de gezondheid van ouderen ten goede.

Bekijk ook