Innopastry Easy-to-Eats & eiwitverrijkte (mini) Bouwsteentjes

innopastry-easy-to-eats-eiwitverrijkte-bouwsteentjes thumbnail

De eetlust, zin om te eten en drinken, kan om diverse redenen weg zijn. Een verminderde eetlust kan het gevolg zijn van ongewenst gewichtsverlies, eenzaamheid of mentale problemen. Juist in deze situaties is eiwitrijke voeding belangrijk. Denk aan een sneller lichamelijk herstel, behoud van spiermassa en om fit te blijven. Een teveel aan eiwit komt niet snel voor bij bovenstaande voorbeelden en de eiwitverrijkte tussendoortjes zijn juist preventief ook goed om te geven.

Eten wordt weer genieten met de functionele en eiwitverrijkte tussendoortjes van Innopastry

Bij Innopastry zetten wij ons al jaren in om consumenten te ondersteunen met smakelijke eiwitverrijkte Bouwsteentjes en Easy-to-Eats. Deze producten bevatten veel eiwit, van hoogwaardige kwaliteit, in een klein portie. Dit houdt in dat Innopastry (wei-)eiwit gebruikt dat alle essentiële aminozuren bevat wat het lichaam snel en efficiënt kan gebruiken als bouwstof.

In de huidige samenleving waarbij overgewicht een groot probleem is wordt ongewenst gewichtsverlies of ondervoeding snel vergeten. Gemiddeld is één op de vier tot vijf patiënten in een gezondheidsinstelling of thuissituatie ondervoed (bron: Stuurgroep ondervoeding). Een tekort aan energie en voedingsstoffen kan leiden tot bijvoorbeeld vermoeidheid en een futloos gevoel. De (mini) Bouwsteentjes en Easy-to-Eat producten zijn te gebruiken als tussendoortje, dessert of als onderdeel van de lunch of het ontbijt.

Easy-to-Eat
De voordelen van dit verwendessert zijn:
* Het bevat 11 gram eiwit, 156 kcal per portie van 55 gram.
* Verkrijgbaar in diverse smaken: ‘Framboos (140105)’, ‘Tropical (140107)’ en ‘Kaneel (184293)’.
* Easy-to-Eat is zelfs speciaal ontwikkeld voor mensen met een dikvloeibare voeding.
* Een bijkomend voordeel, volledig glutenvrij en vegetarisch.
* Easy-to-Eat heeft een zachte en dikvloeibare consistentie zonder stukjes waardoor het gemakkelijk is te consumeren.

(Mini) Bouwsteentjes
De positieve eigenschappen van deze smaakvolle gebakjes zijn:
* Veel eiwit in een kleine portie: De normale variant bevat maar liefst 10,8g eiwit en de Mini’s (30g) leveren maar liefst 5,8g eiwit.
* De mini Bouwsteentjes zijn zeer geschikt om te eten als fingerfood, dit bevordert de eetlust.
* Nieuwe receptuur, minder zoet.
* Gevarieerde smaken: ‘Speculoos’, ‘Aardbei (621275)’, ‘Chocolade (620685)’ en ‘Banaan (621283)’.  Mix mini bouwsteentjes (82362).
* Geen gelatine, hierdoor vegetarisch.

Tevens is de receptuur van zowel de normale maat als de mini Bouwsteentjes verbeterd. De nieuwe Bouwsteentjes zijn minder zoet en bevatten nog meer wei-eiwit met zijn gunstige eigenschappen.

We hopen dat jullie net zo enthousiast worden en de meerwaarde van deze eiwitverrijkte producten inzien als wij.

Voor informatie of vragen mail gerust onze diëtist Mariska

Bekijk ook