Duurzame productie: met aandacht en liefde

duurzame-productie thumbnail

Duurzaamheid en gezondheid, dat vinden wij bij Van Hoeckel niet alleen heel belangrijk maar ook vanzelfsprekend. Met Aan Tafel willen wij jou mooie producten bieden, die goed zijn voor de gezondheid én voor de natuur. Verse producten die op een bewuste en liefdevolle manier zijn geproduceerd. Wij vertellen je er graag meer over!

Seizoensgroente en -fruit

Op Aan Tafel vind je het hele jaar door veel verschillende soorten groente- en fruit. Hiervoor zetten vele Nederlandse telers zich in. Met aandacht en respect voor de bodem en de natuur telen zij groente en fruit van het seizoen. Zo kunnen wij jou altijd een ruime keuze bieden uit seizoensgroente en -fruit. En kies je hiervoor, dan kies je voor producten die niet de halve wereld over zijn gegaan. Een stuk beter voor het milieu dus! Bovendien bevat de groente en fruit hierdoor meer vitamines en is het beter van smaak.

Residuvrije teelt

Om onze producten op zo’n gezond mogelijke manier te telen maken wij zo min mogelijk gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen. Hierdoor kunnen volgende generaties eveneens genieten van veilig eten uit goede grond. En ook de teelt in kassen gebeurt met aandacht voor het milieu. Onze telers gaan bewust om met energie. Schijnt het zonnetje lekker? Dan hoeft er minder te worden gestookt en verspillen we geen energie.

Uit de vrije natuur

Eet jij graag bewust een stukje vlees? Dan is ons ecologische natuurvlees goed nieuws voor jou! Dit vlees komt van onze Nederlandse runderen uit eigen natuur met volop bewegingsvrijheid. En dat goede leven proef je terug! Met recht: een eerlijk en duurzaam stukje vlees.

Bij foto

Kwaliteit en passie

Onze leveranciers hebben een enorme liefde en passie voor hun product en zijn trots op hun ambacht. Veilig en gezond eten produceren én daarbij zo goed mogelijk zorgen voor de natuur, daar gaan zij voor. Zo kunnen wij jou via Aan Tafel de mooiste producten bieden, van goede kwaliteit en met een eerlijk verhaal.

Het is voorjaar en dus komen ook in Nederland weer de lekkerste groenten van het land.

Bekijk ook