Cup-a-Soup, elke dag weer een beetje beter

cup-a-soup-elke-dag-weer-een-beetje-beter thumbnail

Cup-a-Soup, welke Nederlander kent het niet? Deze makkelijk oplosbare soep, gemaakt met duurzame ingrediënten, is een bekend tussendoortje. Lekker en nu ook met minder zout en duurzaam. Dat zouden meer mensen moeten doen!

Een warme kop Cup-a-Soup rond 4 uur geeft de dag een boost. Cup-a-Soup is gemakkelijk te bereiden en de systemen kunnen geplaatst worden in verschillende centrale ruimtes, zoals keukens of kantines. De sachets zijn eenvoudig in gebruik en beschikbaar in veel verschillende smaken.

De consument kiest voor Cup-a-Soup vanwege de smaak. Om deze smaak zo te houden dat de consument er zorgeloos van kan genieten, wordt de receptuur continu verbeterd. Zo zit er minder zout en suiker in de soepen. We gebruiken kruiden en specerijen om de smaak te versterken. Ook houdt Cup-a-Soup er rekening mee dat steeds meer mensen kiezen voor vegetarische of volledig plantaardige voeding.

Duurzame ingrediënten

Elke Cup-a-Soup bevat groenten, kruiden en specerijen die onmiddellijk na de oogst zijn gedroogd, en dat proef je. Zo werd in 2019 98% van de top 13 groenten van Cup-a-Soup betrokken uit duurzame landbouw. Dit betekent dat de ingrediënten zijn geteeld op boerderijen waar met zorg wordt omgegaan met werknemers en het milieu.

Om de perfecte hartige smaak te krijgen, die zorgt voor de bekende boost, wordt naast groenten ook zout en een klein beetje suiker toegevoegd. Ook voegen we in sommige varianten pasta, croutons of noedels toe. Wil je precies weten wat erin zit? Bekijk dan de ingrediëntenlijst.

Cup-a-weetjes

  • Door gewoon keukenzout (natriumchloride) te vervangen door kaliumchloride zit er 10-15% minder natrium in Cup-a-Soup.
  • Cup-a-Soup is er in de volgende vegetarische varianten: Asperge, Champignon Crème, Chinese Tomaat, Erwt, Tomaten Crème, Prei Crème
  • Cup-a-Soup is er in de volgende veganistische varianten: Groente, Pittige Tomaat, Tomaat
  • Bij Cup-a-Soup zijn ze hard op weg om 100% duurzaam verbouwde ingrediënten te gebruiken!

Bekijk ook